Door Panels bejárati ajtó

Egy házba vagy lakásba való belépéskor az első benyomása a látogatónak a bejárati ajtóra fókuszálódik. A bejárati ajtó figyelmes kiválasztása nagyon fontos az Ön számára, ugyanis ez az ajtó nagyon sokat elárul Önről, a ház lakójáról, az Ön stílusáról, karakteréről, dinamizmusáról, személyiségéről. Elárulja nekünk az Ön életstílusát.
A bejárati ajtónak védelmező szerepe van, megengedi vagy megakadályozza, hogy a külvilág behatoljon az Ön intimitásába.
Az idők során a bejárati ajtó egy egyszerű tárgyból egy iparművészeti alkotássá alakult. Az ajtó színezete, az ablak és ajtóüvegek és az oldalvilágítók dekorálása által, az Ön lakását otthonossá, meleggé, vidámmá és barátságossá varázsoljuk. Mi egy nagyon jó minőségű terméket ajánlunk Önnek, melyben a felhasznált minőségi anyagokat és az esztétikát ötvözzük annak érdekében, hogy kollégáink segítségével, kialakítsunk Önnek egy használati terméket, melyet ajtópanelnek neveznek.

KRISTÁLYÜVEGES AJTÓPANELEK

Minden más korábbi technológiával előállított díszüveg látványelemét felülmúlja. Csiszolt-üveg hatás, szivárvány-ragyogás, sima, könnyen tisztítható üvegfelület. A fényt átereszti, de a kíváncsi tekinteteket nem.
Az UV sugarak 99%-át elnyeli és fokozott hangszigetelő képességgel rendelkezik.
Egyedülálló mintázat kialakítását teszi lehetővé, a korábbi eljárásokhoz képest
lényegesen nagyobb precizitással.